Click Me!

Friday, June 1, 2012

Langsir Kreatif dan Unik

Ketika sedang mencari idea untuk menghias flat aku, jumpa satu web page ini. Banyak langsir menarik dan kreatif dipaparkan .
P/s I don't own any of these pictures and they are basically taken from the web page. Don't sue me. I am not rich. Hehehe :P

Klu ada peta train Malaysia macam ni pun ok...

Idea untuk mengelak pencuri. Barangkali.

Wow

Boleh print gambar sendiri atas langsir. Tapi lagi sesuai jika anda
 cantik  mcm Selena Gomez (What a dry joke)

Praktikal kepada org yang malas nak cari 'Tassel'. (Tassel tu pengikat langsir)

Ala-ala nampak tak nampak. Motip?

Langsir ini tak keluarkan bunyi macam Piano

Berguna kepada orang yang ada haiwan peliharaan kecuali ikan.

Sesuai untuk pelajar jurusan Kimia ataupun yang baru nak amek SPM
Erkkkk

Kreatif

Ala-ala kod rahsia 

No comments: