Click Me!

Thursday, May 9, 2013

Iklan Kak Ton

I have been living without TV for 8 years.....U no believe it? Yerla...sambung belajar 6 tahun, mmg tiada tv, nak tgk tv berebut kat bilik tv. And I still dont buy any tv eventhough I have my own money, sebab bukannya ada kat rumah pun selalu kan?

Tapi mak saya sangat suka tv. Pernah timbul isu, dia bosan tinggal di rumah aku, sebba takde tv.

It's not that I have TV, It's just I find that it is peaceful without tv, I spend my leisure time surfing internet and read books, and much of other theories abt tv that I think I would make a different post on that.

Tapi masa aku menganggur, hidup aku ceria dengam tv, dan rumah aku penuh dengan kotak2 warna biru...yerp, masa tu mak aku sudah mula terpengaruh dengan produk kak ton. Masa tu kak ton hny keluar di TV3, rancangan awal pagi tu.

Kak Ton is a phenomena. Jujur, aku rasa kak ton tak sesuai jadi pengacara tv, sebab kak ton suaranya agak high pitch, tapi kak ton awet muda...mak saya pun awet muda... hermmm...

By the way kak ton, maybe you could think of a new way to promote the product. Apa-apa pun Kak Ton, all the best.

p/s mak saya minat kat produk kak ton. Dapat diskaun tak?

1 comment:

Razfira said...

kakton mmg comellll